|
Nu esti logat.
Cadou 8 martie + moral catre pamant :|-2#20 2009-03-08 11:36:14
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|
si eu tot 2 ani jumate am cu iubi, dar daca mi-ar zice ca sunt urata si slaba prima reactie ar fi "bine ca esti tu frumos" si incepand din momentu ala m-as aranja zilnic "la maxim" si l-as ignora usor,usor... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #21 2009-03-08 11:37:27
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|sa observ si sa inteleg .chestia cu prea maare bine era o gluma ca sa nu fie prea monoton in capul meu carmen_21 el are 23 . Offline #22 2009-03-08 11:40:07
asta am de gand sa fac si eu .... cam doar asta e motivul ... dar se pare ca acum i-am trimis un mesaj cum ca nu vreau nici o floare azi ... vreau doar sa-mi promita ca va cauta o fata pe care s-o placa si sa fie atras de ea iar apoi s-o poata iubi ..... pt ca lui ii va fi mai usor asa . poate n-am facut bine ..... dar daca viata lui nu e fericita si nici usoara cu mine ... ce pot sa fac ? ii dau ceva libertate .... vad eu ce iasa nu stiu de ce presimt ca daca va face asta o s-o omor pe tipa Ultima oara a fost editat de Britney (2009-03-08 11:40:42) Offline #23 2009-03-08 11:43:24
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|nu trebuia sa i zici ca nu vrei nimic Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #24 2009-03-08 11:44:49
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|lasa asa ..... sa vad ce face . Chiar asa face ? ca deobicei ce vreau eu nu se intampla apropo .. pana acum imi spunea ce frumoasa sunt si bla bla bla ... si acum ........ hopa s-a schimbat .... pff Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-08 11:48:21
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|ma gandesc ca poate poate va veni si la mine fericirea si implinirea macar pe un plan .... poate Offline #26 2009-03-08 11:50:38
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|adica ce plan? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #27 2009-03-08 11:51:26
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|oricare ..... la scoala .... in dragoste .. in familie ..orice ... un pic de pace mi-ar prinde bine ca simt ca nu mai fac fata la toate.... duap cum spuneam nu mai suport pe nimeni in jurul meu.in fine ma duc sa fac o baita poate ma mai relaxez mersi pt sfaturi ........ ma uit apoi sa vad ce mai spuneti La multi ani inca o data ! Ultima oara a fost editat de Britney (2009-03-08 11:56:13) Offline #28 2009-03-08 12:15:54
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Veste noua ! M-a sunat acum si mi-a zis sa incerc sa nu mai trimit mesaje tampite ca n-are de gand sa faca asta hmm ..... cine stie ce-o fi avut ieri Offline #29 2009-03-08 12:21:48
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Britney, intr-adevar e greu sa treci pst ceea ce iti spune el... Dar nu treb ca asta sa te faca sa-ti pierzi increderea in tine. Esti destul de tanara, ca sa zic asa, si dak vei pune la suflet tot ce vei auzi pe parcursul vietii nu va fi prea bn. Ai o viata lunga in fata si sigur vei gasi un barbat care sa te merite, sa te iubeasca ... nu un tip care pretinde ca poate face el diferenta dintre urat si frumos... Hai sa fim seriosi! Daca iubesti, persoana iubita treb sa fie in fata ta cea mai frumoasa Cel putin eu asa vad lucrurile! Nu fi trista Nu te merita, nu-ti pierde increderea in tn pt un barbat care nu te merita. Fi strong si vei vedea ca vei putea trece peste... Offline #30 2009-03-08 12:57:23
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Doamne ce badaran .Un barbat care chiar isi iubeste partenera gaseste metode frumoase sa-i dovedeasca ca o iubeste,in nici un caz jignind-o.Si o vede cea mai frumoasa,cea mai desteapta etc.Nimeni n-ar sta cu cineva pe care il considera urat,prost etc.Lasa-l cat mai repede,nu-ti mai pierde timpul cu el. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #31 2009-03-08 14:19:06
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|hmmm nu prea cred k te vede k o persoana in toata regula , o persoana care are sentimente si care gandeste. Cred k te vede k o pustoaica de 16 ani si veziDoamne el e mai mare si se poate juca asa cu tine. Se crede prea superior si joaca cartea cu varsta, el e mare si tare si tu esti mica si proasta si te poate face in toate felurile. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #32 2009-03-08 14:23:07
off si ce fericita esti u #33 2009-03-08 14:26:30
Poate a spus toate astea ca sa te faca sa te trezesti la realitate. Sa te accepti asa cum esti si sa realizezi ca si ceilalti te iubesc pt ceea ce esti.NU a folosit cele mai potrivite cuvinte sa cea mai bna metoda dar... Offline #34 2009-03-08 14:34:57
!! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #35 2009-03-08 14:59:50
adevaru-i ca atunci cand vine vb de sentimente nu prea stie sa vorbeasca .... de fapt el vroia sa accentueze chestia ca nu ma foloseste ..... doar ca a facut-o prea dur . Fetelor ideea cu "desparte-te de el" sa n-o mai aud ca nu ma ajuta cu nimic si n-am de gand sa fac asta. mai bine incerc sa fac ceva bine pt relatia noastra decat sa fug . Cand e vb de un conflict prefer sa lupt sa-l duc pana la capat decat sa fug ca o lasa asa vad eu lucrurile ! Offline #36 2009-03-08 15:01:13
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|asa Britney.. lupta pt relatia asta... pupa`i picioarele dak poti #37 2009-03-08 15:03:40
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|skumpi nu fi rea. Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|